Aici se pot depozita celulele stem

Tratamentele cu celule stem chiar nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, nici macar in Romania unde au devenit tot mai populare. De ce? Pentru ca reprezinta o alternativa demna de luat in calcul la orice alt tratament mult mai complex. Se pot tine la distanta nenumarate afectiuni serioase totul prin intermediul unor proceduri minim invazive. In acest sens poti apela la o banca de celule stem precum Stem Sure unde poti afla direct toate informatiile care conteaza.

Mai multe surse de prelevare

Oricine ar trebui sa stie ca una dintre cele mai comune surse este reprezentata de maduva osoasa, unde este nevoie de inserarea unor foarte subtiri pentru a fi prelevate celulele, insa o sursa mult mai bogata este sangele cordonului ombilical, care, din pacate, in majoritatea cazurilor se iroseste. Procedura trebuie sa se puna in practica la scurt timp dupa nastere si este minim invaziva, asa ca nu exista niciun efect secundar asupra mamelor.

Conditii ideale

Oricine cauta o banca de celule stem in tara noastra e pe maini bune la StemSure intrucat aici chiar te asteapta cele mai bune conditii. De asemenea, sunt propuse mai multe pachete care sa acopere nevoile tuturor si, in plus, ai libertatea de a alege si de a decide cand si modul in care vor fi folosite de celulele stem, pe cand in cazul bancilor publice aceasta oportunitate nu e disponibila.

Mai multe pachete disponibile

In cadrul Stemsure te asteapta diferite pachete din care vei putea alege, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar poate fi ales pentru 1299 de euro, pe cand pentru numai 100 de euro in plus te vei putea orienta catre pachetul urmator. Cel de-al treilea pachet propus se poate alege pentru 1699 euro, in timp ce varianta cea mai completa se alege la 2390 de euro.

Despre compatibilitate

Din fericire, nu se pune problema compatibilitatii in cazul celulelor stem mai ales atunci cand vorbim de rudele apropiate, ceea ce inseamna ca nu mai e nevoie de liste lungi si perioade mari de asteptare pentru transplantul de organe, iar celulele stem ajuta ca organele sa se regenereze pe cont propriu, mai simplu si mai rapid.

Mai usor de recuperat

In plus, oricine ar trebui sa stie ca recuperarea se face mult mai repede in cazul tratamentelor cu celule stem pentru ca organismul nu mai este supus unor proceduri complicate in urma caruia sa aiba de suferit, motiv pentru care se poate spune ca aceste interventii sunt mai naturale si mult mai putin riscante.

Uita de anestezia generala

In ultimul rand, unul dintre marile avantaje de care te vei bucura atunci cand urmezi tratamente cu celule stem este reprezentat de faptul ca nu mai e necesara anestezia generala, cea despre oricine stie ca poate dauna grav organismului.

Leave a comment