Alcool, alcool, alcool

Alcool, alcool, alcool

Copii in coma alcoolica.
La 12, 6, 4 ani, ba chiar si nascuti beti (cum s-a intamplat in Polonia….) Parinti alcoolici si foarte putin uimiti de patania progeniturii. E a doua oara. Nuuu, n-a mai pus gura… declara mama, o femeie cu nasul rosu, borcanat, buhaita si amuzata de situatie. O mama care nu-si poate tine in frau copilul de 4 ani… Ea ii spusese ca nu-i voie sa bea din sticla de vin, dar el, neascultator, a tot scos dopul sticlei si a dat pe gat cate-o dusca!
Intr-o familie de felul acesteia, in care vinul sta linistit prin toate colturile catunului si-si asteapta randul, copilul ce poate sa faca?
Cum copiii au nevoie de modele, nu de critici, e clar ca modelul acestui baietel sunt mama si tata care beau pana la epuizare si dorm pana trece efectul bauturii… Daca ar juca sah in timpul liber, ar fi si el sahist.

Asa, e… alcoolic…
La spital li se spune ca baiatul este dependent de alcool. Vin si bere bea, dar nu si tuica… declara mama uimita ca se gaseste alcool si-n vin!
Tineri pentru care a te distra este egal cu a bea.
E vara, e soare, e vremea distractiei pe litoral.
Discutie: Ai fost la mare? Da. Cum a fost? Distractie, frate! Ne-am imbatat ca porcii. Am baut 20 de beri si o sticla de vin…
Sa te mandresti ca ai baut ca porcu’ si apoi ai vomitat ca boul, e o dovada ca n-ai prea evoluat de la starea de animal fara discernamant…

Comments are closed.