Am gasit aici cat costa o verificare PRAM

Orice institutie, firma sau companie este obligata sa efectueze verificari PRAM asupra instalatiei electrice, iar daca vrei sa stii care este pretul pentru o verificare PRAM nu trebuie decat sa iei legatura cu unul dintre reprezentatii ProConstructo.

Scopul verificari PRAM este de a asigura viata si bunurile omenesti din spatiile in care personalul are access si foloseste aparatura electrica, echipamente sau sisteme electrice.

Ca multe altele, si instalatiile electrice sunt supuse in timp deteriorarii sau avarierii din cauza functionarii lor continue, a instalarii lor gresite. In plus, orice echipament electric trebuie inspectat cu regularitate.

Serviciile de verificare PRAM sunt necesare si in momentul in care sunt puse in functiune diferite echipamente electrice, iar instalatiile trebuie verificate de electricieni specializati in domeniul verificarilor si masuratorilor PRAM.

Prevenirea este atitudinea pe care trebuie sa o avem fiecare dintre noi in fata pericolelor iminente care pot aparea, precum accidente de electrocutare in timpul utilizarii, exploatarii, intretinerii si reparatiilor pentru instalatiilor si echipamentele electrice. Prin aceste masuri se numara si prevenirea efectelor negative care pot aparea din cauza electricitatii statice, a descarcarilor atmosferice sau deconectarilor de la alimentarea cu energie.

Echipa ProConstructo este formata doar din electricieni autorizati ANRE si are ca scop, verificarea instalatiilor electrice, precum si masurarea PRAM a prizelor de impamantare si a parastrasnetelor.

Prin verificare PRAM sunt prevenite riscurile de declansare a incendiilor, se previne avarierea aparaturilor si a echipamentelor electrice si electronice, se urmareste asigurarea continuitatii atat in cazul racordurilor cat si a nulului de protectie.

Executia lucrarilor de verificare PRAM este obligatorie si trebuie realizata periodic, de minim doua ori pe an, reusind astfel sa avem o buna functionare pe termen lung a instalatiilor electrice.

In baza unui contract de prestari servicii cu ProConstructo, echipa de electricieni autorizati ANRE se va ocupa de proiectarea si organizarea, implementarea operatiunilor de masurare si emitere buletin PRAM astfel incat fiecare dintre noi sa poata beneficia de garantie post-operatiuni de masurare care include servicii de mentenanta si consiliere pentru ca echipamentele electrice sa functioneze la parametri optimi.

ProConstructo ofera servicii de verificari PRAM pentru instalatii electrice si emite in baza acestora, buletine PRAM care sunt certificate si recunoscute de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratul Teritorial de Munca si Protectia Consumatorilor.

Firma detine doar aparatura performanta si foloseste doar aparatura metrological certificate, astfel incat fiecare client sa beneficieze de servicii sigure si eficiente.

Pentru clientii care au nevoie de consultanta si sfaturi utile, ProConstructo ofera acest serviciu in mod gratuit, astfel incat acestia sa ia cele mai bune decizii la momentul potrivit si astfel sa evite consecinte grave.

Daca ai nevoie sa stii care este pretul pentru o verificare PRAM nu mai pierde timpul si ia legatura cu unul dintre reprezentatii ProConstructo.

Leave a comment