Casa Funerara Luca te poate ajuta in momentele dificile

Oricine stie cat de dificila este organizarea unei inmormantari si, cu siguranta, nimeni nu isi doreste sa fie nevoit sa faca acest lucru. Totusi, asemenea momente sunt inevitabile, astfel ca ar fi bine pentru oricine sa stie care sunt procedurile, asa ca merita sa dai click aici pentru a vedea care sunt serviciile oferite de Casa Funerara Luca. Acesta e, de departe, cel mai bun loc catre care te poti orienta in sectorul 5 din Bucuresti, cu toate ca sunt acoperite si alte zone din capitala, dar si Ilfov.

Serviciile oferite de Casa Funerara Luca sunt mai mult decat complete, iar acestea cuprind tot ce poate fi nevoie, de la inmormantare si incinerare si nu lipsesc florile, sicriele si nu numai. Pachetele funerare sunt special concepute pentru a cuprinde tot ce e nevoie in cazul unei asemenea ceremonii, iar acestea chiar sunt pentru toate bugetele. Chiar si daca te vei orienta catre optiunea cea mai accesibila din punct de vedere financiar vei avea de castigat intrucat aceasta e completa.

Astfel, vei avea acces la un medic care sa constate decesul si care sa se ocupe de imbalsamare si tot acesta este cel care va emite autorizatiile necesare in vederea organizarii inmormantarii. Sicriul complet echipat inclusiv cu lenjerie, cele doua orare, crucea din lemn inscriptionata, platourile cu coliva, sticla de vin si ulei, prescuri, pachete cu alimente, batiste prosoape, nici acestea nu lipsesc. Mai mult, echipa se va ocupa si de toaletarea decedatului, spalat si imbracat, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul funerar si nu numai.

Acest pachet costa numai 1000 de lei, iar suma achitata poate fi returnata integral din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca de fapt nu se plateste nimic pentru a putea organiza o astfel de ceremonie. Poti sa te interesezi de pachetul disponibil la 1350 de lei care cuprinde tot ce ai nevoie, la fel si cel la 1550 de lei, dar optiunile nu se limiteaza numai la atat, motiv pentru care putem aminti si de cel la 2200 de lei. Daca totusi preferi o varianta superioara, atunci Casa Funerara Luca iti propune doua optiuni, cea la 3926 de lei si cea la 8026 de lei, iar in ambele cazuri diferenta va fi restituita familiei.

Poti da click aici pentru a vedea serviciile oferite de Casa Funerara Luca in sectorul 5, insa acestea nu sunt limitate doar la aceasta zona, motiv pentru care poti organiza o asemenea ceremonie si in alte zone din Bucuresti si nici nu au fost uitati cei din Ilfov. Cu alte cuvinte, aici ai parte de mai multa flexibilitate, dar si de confort.

Leave a comment