E usor sa te muti cand ai ajutor

Acum un an m-am mutat in Bucuresti. Am gasit o noua oferta de munca de nerefuzat si am ales sa fac pasul cel mare dupa mult timp. Intotdeauna am fost atrasa de capitala, insa pana acum un an de zile nu am avut curajul sa ma mut. Fiind din provincie si neavand masina, nu stiam cum sa fac cu tot mobilierul la care tin atat de mult. Am cautat diverse modalitati, de la a apela la prieteni pana la a cauta pe internet. Asa am gasit site-ul movingbox.ro care ofera servcii de transport mobila la preturi cu adevarat bune.

MovingBox Relocation m-a scapat de toate grijile si mi-a oferit un serviciu de transport pentru mobila specializat. Camioanele erau foarte bine dotate, aveau chiar si lift in interior. Am fost foarte impresionata de cat de pregatita a venit echipa. S-a vazut experienta lor de aproximativ 8 ani de zile in asfel de servicii si si-au indeplinit atributiile foarte repede si intr-un mod profesionist. Mi-au dat impresia ca ce fac ei este un lucru foarte simplu, desi sunt constienta ca nu este deloc asa.

Cand au ajuns au dezasamblat cu mare atentie mobilierul meu si au folosit paturi speciale de protectie. Au lucrat cu atentie si spun fara a exagera ca s-au purtat ca niste chirurgi cu toate obiectele mele. Apoi au incarcat in camioane toate componentele mobilei mele si au plecat, lasandu-ma pe mine sa ma concetrez asupra altor lucruri mult mai importante din viata mea.

Preturile de pe movingbox.ro la serviciile de transport mobila sunt corecte deoarece iti fac o evaluare precisa, fara costuri suplimentare. Am avut suportul lor inca din prima clipa cand i-am contactat si mi-au oferit o experienta foarte placuta. In calitate de client, am numai cuvinte de lauda.

De asemenea, cei de la Movingbox mi-au oferit si niste sfaturi, care din punctul meu de vedere, sunt foarte utile. Mi-ai spus sa cer ajutorul de cate ori am nevoie, m-au invatat o tehnica pe care ei o numesc metoda ā€œLā€ si pe care pot sa o pun practica in mai multe cazuri, nu doar atunci cand doresc sa scot scaunele dintr-o incapere ingusta, cum a fost cazul meu. Mi-au spus sa nu deplasez obiecte mari, intregi, deoarece acestea se pot rupe cu usurinta, sa stau cu spatele drept si mi-au aratat niste pozitii corecte de a ridica mobila astfel incat sa nu imi pun sanatatea in pericol sau sa ma accidentez. Alt pont a fost cum sa impachetez lucrurile daca nu am hartie speciala. Mi-au spus ca pot folosi ziare sau reviste, asta fiind si o buna metoda de a recicla lucruri. Sau daca nu am folie bubble m-au indrumat sa folosesc cu incredere doua paturi pentru a proteja comoda sau diverse alte piese de mobilier.

            Pot spune ca serviciile de transport mobila cu movingbox sunt ideale daca vrei sa te muti intr-o localitate in alta in tara, si nu numai, pentru ca ei trasporta mobila si la nivel international. Asadar, nu ai niciun impediment in a nu folosi si tu serviciile lor.

Leave a comment