In domeniul medical tot timpul este nevoie de manusi

In domeniul medical este esential sa folosim cele mai bune manusi chirurgicale sau de examinare. Acestea trebuie sa asigure protectia maxima necesara in timpul consultului medical al interventiilor chirurgicale efectuate atunci pentru pacienti, cat si pentru medici. Pe de alta parte, manusile vor proteja cadrele medicale si pacientii de bacterii si microbi. De asemenea, cele mai bune manusi chirurgicale vor asigura o protectie marita impotriva substantelor chimice cu care se lucreaza in cadrul institutiilor medicale.

Pe primul loc in domeniul medical trebuie sa primeze protectia pacientilor si a cadrelor medicale, si din acest motiv trebuie sa se aleaga cele mai bune echipamente de protectie. Din cadrul acestor echipamente fac parte manusile de examinare din nitril, care ofera performanta marita si un grad optim de protectie in diverse situatii.

Pe piata exista si manusi din latex, dar unul dintre dezavantejele acestui tip de material este ca permite dezvoltarea anumitor alergii la acest tip de material. In cazul in care aceasta situatie se intampla, se poate opta pentru manusile din latex nepudrate sau la cele mai bune manusi din nitril. Acestea vor avea un grad de elasticitate apropiat de cel al manusilor din latex.

Manusile din nitril asigura rezistenta chimica si de perforare net superioara celor din latex si asigura cel mai bun grad de protectie in cazul examinarilor medicale. Din pacate, acestea sunt mai putin flexibile decat manusile din latex.

Un alt avantantaj al manusilor din nitril este ca se tolereaza foarte bine de catre majoritatea persoanelor si sunt preferate de persoanele care sunt intolerante sau alergice la latex sau la pudra din interiorul manusilor din latex. Pudra este cea care usuca epiderma si predispune la sensibilitati.

Manusile din nitril prezinta rezistenta ridicata la procedeele cu substante cu risc ridicat sau la substantele toxice din produsele de curatare, cum ar fi detergentii. Manusile asigura protectie antichimica, previn iritatiile pielii si dermatita.

Manusile din nitril sunt foarte catifelate, iar in zona degetelor sunt mai texturate pentru o mai buna aderenta. Acestea se folosesc cu precadere si in domeniul stomatologic, fiind cea mai buna alternativa la manusile de examinare din latex.

Acum se pot comanda online manusi din nitril pentru examinari medicale de la MedAZ, astfel ca iti poti desfasura munca mai usor si cu placere.

MedAZ este un distribuitor de consumabile medicale care stie cat de important este actul medical atat pentru medici, cat si pentru pacienti si raspunde nevoilor clientilor sai cu promptitudine si profesionalism. Aceste calitati le veti gasi la noi de la momentul comenzii si pana la finalizarea acesteia. Aici veti gasi o gama completa de consumabile medicale de cea mai buna calitate, la preturi accesibile, in cele mai avantajoase oferte.

Leave a comment