Microsoft remote desktop poate ajuta orice site

Solutiile la care avem acces in ziua de azi in mediul online au rolul de a ne simplifica considerabil viata si de a o face cat mai eficienta posibil, iar la acest capitol putem aminti si de microsoft remote desktop de la Thinstuff. Lista de avantaje e una foarte vasta si merita sa profitam de pe urma acesteia, in special in conditiile in care costurile implicate sunt modice raportat la beneficiile aduse. Totodata, solutia se implementeaza cu usurinta si poate transforma orice simplu calculator intr-un server.

Inainte de toate oricine ar trebui sa stie ca microsoft remote desktop services reprezinta o solutie foarte eficienta ce utilizeaza un sistem Microsoft numit RDP (Remote Desktop Connection) ce aduce o compatibilitate foarte buna, iar prin instalarea software-ului XP / VS Server exista posibilitatea ca un numar nelimitat de utilizatori sa se conecteze la retea si sa foloseasca simultan aplicatiile disponibile.

In acelasi timp, oricand se poate alege microsoft remote desktop windows xp, 7, 10, acestea fiind cele mai populare versiuni de Windows, insa solutia Thinstuff e compatibila si cu altele mai putin utilizate in ziua de azi, printre care si 8.1 sau Vista, astfel incat oricine sa poata profita de pe urma avantajelor promise. Important este ca nu sunt necesare modificari ale sistemelor de operare si nici de hardware, iar costurile implicate nu sunt deloc mari.

Accesibilitatea e unul din punctele forte ale Microsoft remote desktop software, iar nimeni nu va avea probleme din punctul de vedere al stabilitatii si sigurantei, ceea ce este esential in ziua de azi in conditiile in care numarul atacurilor cibernetice sunt in crestere. De fapt, Thinstuff aduce prin microsoft remote desktop client application exact aceleasi servicii ca Microsoft, cu diferenta ca cele proprii sunt mult imbunatatite, dar si mult mai ieftine.

Aici sunt propuse mai multe pachete care aduc toata libertatea necesara, iar microsoft remote desktop connection client poate fi o varianta ideala pentru orice companie mica si mijlocie. Cu alte cuvinte, se pot alege pachete care sa permite un numar de 3, 5 sau 10 conexiuni simultan, iar cine are nevoie se poate orienta oricand catre conexiuni nelimitate.

De asemenea, cine nu se pricepe nu trebuie sa isi faca griji pentru ca prin microsoft remote desktop de la Thinstuff e de ajuns o singura instalare, fara sa fie nevoie de fel si fel de setari si configuratii complicate. Nu in ultimul rand, costurile implicate sunt minime in raport cu beneficiile promise, iar nimeni nu va fi nevoit sa aloce un buget considerabil si sa faca un important efort din punct de vedere financiar pentru a se orienta catre microsoft remote desktop de la Thinstuff.

Leave a comment