Pana acum nu stiam ce sa mananc zilnic

Cu totii ne dorim o viata sanatoasa si de aceea trebuie sa acordam o mare importanta mentinerii unor parametri optimi ai starii de sanatate. Un aspect fizic placut, energia de care avem nevoie pentru desfasurarea activitatilor zilnice sunt strans legate de o nutritie sanatoasa. Mai mult ca sigur ca cei mai multi dintre noi cunoastem care sunt regulile de baza ale alimentatiei, insa de cele mai multe ori lipseste motivatia.

Conceptul de coach in nutritie isi doreste sa aduca o metoda inedita de a integra alimentatia sanatoasa si motivarea in vietile tuturor. Astfel acesta vine in ajutorul nostru prin personalizarea unui program de nutritie.

Mai mult decat o simpla dieta prescrisa de un nutritionist, aportul adus de nutritionistul Raluca Mihaela este de a acorda un suport continuu tuturor celor care isi doresc un stil de viata sanatos. Coach-ul in nutritie va folosi anumite tehnici care pot depasi barierele mentale, tehnici pentru stoparea dependentei de anumite alimente, cat si invingerea propriilor temeri. Toate acestea vor garanta atingerea si mentinerea greutatii in parametrii optimi pe termen lung.

Planul de nutritie propus de coach-ul in nutritie, Raluca Mihaela va fi cea mai buna solutie astfel incat sa avem un corp sanatos care sa trateze direct cauza si sa se poata raporta la unicitatea fiecarui individ.

Obiceiurile alimentare nu se schimba de pe o zi pe alta, iar ritmul nostru este unul alert si haotic, iar toate acestea ne determina sa facem uneori cele mai neinspirate alegeri culinare. Ca toate acestea sa nu produca efecte neplacute asupra organismului nostru, cel mai bine ar fi sa apelam la ajutorul unui specialist in nutritie, care ne va ajuta sa ne schimbam stilul de viata intr-unul sanatos.

Beneficiile unei plan de nutritie personalizat sunt numeroase, astfel ca pe langa arderea grasimii in exces, mentinerea unei greutati corporale optime, tonifierea sau cresterea musculara, un plan de alimentatie personalizat ii va oferi corpului tot ceea ce are nevoie pentru a functiona optim pe tot parcursul vietii.

Asa cum sustine si coach-ul Raluca Mihaela, nutritia personalizata are beneficii atat in plan fizic, cat si in cel psihic. Asadar, un plan de alimentatie care sa fie adecvat nevoilor noastre ne va da un nivel de energie ridicat pe tot parcursul zilei, ne va ajuta sa ne odihnim mai bine si ne va imbunatati starea de sanatate. Din momentul in care incepem o colaborare cu specialistul in nutritie, vom avea parte de tot suportul acesteia, astfel incat, impreuna sa putem depasi anumite momente mai dificile, sa ne mentinem motivatia si sa avem un stil de viata mai sanatos.

In acest sens, tot ce ne ramane de facut este sa accesam www.ralucamihaela.ro si sa incercam sa ne documentam asupra beneficiilor programului de coach in nutritie.

Leave a comment