Pune-ti la punct gospodaria

Pune-ti la punct gospodaria

Cei care locuiesc la casa stiu cat de dificila este intretinerea unei gospodarii si cat de important este sa nu lipseasca aparatele menite sa ne faca viata mai usoara. Asadar, oricine poate alege unelte pentru casa, fie pentru intretinerea gradinii si a curtii, fie pentru a putea repara orice posibil defect, iar Unelte Export aduce solutiile ideale in toate situatiile. Cu alte cuvinte, aici sunt propuse diferite truse atat pentru cei care iubesc sa mestereasca, cat si pentru incepatori, iar seturile sunt complete si nu lipseste nimic.

Pentru incepatori

De exemplu, in cazul incepatorilor se vor gasi truse ce contin de toate, incepand de la lanterna care va fi utila intr-o multime de conditii, la manusi, surubelnite cu mai multe capete, un metru, cutter, cheie franceza, cleste, ciocan si multe altele, pentru ca acestea sunt cele mai de baza unelte si sunt intalnite la tot pasul. Cu cat este mai organizata trusa cu atat mai bine, pentru ca in caz contrar oricand exista riscul ca anumite elemente sa fie ratacite. O alta idee este optarea pentru o centura in care pot fi pastrate uneltele si care se dovedeste a fi ideala in cazul celor care au de efectuat diferite activitati ce implica si miscarea dintr-un loc in altul.

Pentru avansati

In acelasi timp, Unelte Export propune si truse pentru cei mai priceputi, astfel ca acestia vor avea parte de cele mai bune conditii atunci cand repara orice, de la centrala termica, la o usa, masina de spalat, un televizor si multe altele. Astfel, printre unelte se gasesc cheile hexagonale, tubularele, surubelnita de tensiune care nu trebuie sa lipseasca din arsenalul electricienilor, bormasina, patent, fierastrau electric si nu numai. Toate aceste unelte pentru casa pot fi achizitionate separat pentru a completa un set, fie se poate alege direct o trusa care sa le contina pe toate.

Cele mai bune preturi

Nu trebuie omis nici faptul ca preturile la Unelte Export sunt foarte prietenoase, fiind mult mai mici decat in magazinele fizice, iar faptul ca activitatea se desfasoara online este spre avantajul cumparatorilor intrucat acestia nu mai pierd timp in cautarea uneltelor de care au nevoie, ci le pot gasi pe toate la numai cateva click-uri distanta. De exemplu, in cazul aparatelor de sudura se gasesc atat dispozitivele, cat si diferite accesorii precum electrozi de diferite dimensiuni, masti de protectie, iar preturile pot incepe de la 400 de lei in cazul celor mai simple aparate si pot depasi pragul de 1.000 de lei pentru cele mai complexe. In acelasi timp pot fi alese si drujbe incepand cu 280 de lei si pana la 560 de lei, fara a lipsi accesoriile necesare precum uleiuri pentru lant sau lame de diferite grosimi si dimensiuni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *