Vinde rapid telefonul tau si cumpara altul mai bun

Multi dintre noi trecem prin momente grele. Unul dintre acestea este cand te afli in situatia de a avea nevoie de o suma de bani pentru a rezolva o urgenta financiara. Te-ai gandit la telefonul mobil pentru a face rost de suma de bani dorita? Nimic mai simplu! La Prestige-Amanet obtii banii pe loc pentru un telefon. Aici poti oferi telefonul mobil ca imprumut si sa obtii pe loc suma de bani dorita. Foarte important de retinut este si ca aici ai posibilitatea de a vinde telefonul si in acest caz nu vei mai avea grija returnarii banilor. Procedura de la Amanet Prestige este una simpla si rapida. Chiar daca mergi pentru prima data, nu ai de ce sa ai vreo teama.

Daca iei in calcul varianta de a vinde telefonul la amanet este cel mai simplu mod deoarece economisesti timp si bani. Nu mai este cazul sa dai anunturi pe net si sa te intalnesti cu diferiti potentiali cumparatori si in plus obtii banii pe loc.

In momentul in care ai luat decizia de a vinde sau amaneta smartphone-ul sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare, cum ar fi brandul, modelul, cat este de nou, starea in care se afla, accesoriile acestuia si cererea pentru respectivul model. In functie de toate aceste caracteristici vei obtine o suma mai mare sau mai mica de bani.

Este important sa iti cunosti telefonul foarte bine si sa ii prezinti toate caracteristicile. O alta caracteristica esentiala a telefonului este capacitatea de stocare, deoarece pretul difera si in functie de acest aspect.

Insa, indiferent de ce telefon vei duce la amanet, fie ca este un model nou sau mai vechi, conditia in care se prezinta este un aspect esential. Spre exemplu, un telefon vechi, lovit, dar si murdar va implica o suma mica de bani. De aceea este important sa curatam atent telefonul inainte de a ajunge la amanet, astfel incat sa il putem prezenta intr-o lumina cat mai favorabila.

Daca iti vei duce telefonul la amanet cu tot cu accesoriile sale si in plus, in cutia originala, acest lucru te va avantaja foarte mult. Prin urmare, daca mai ai ambalajul, Amanet Prestige iti recomanda sa il iei cu tine, deoarece pretul pe care il vei obtine pentru telefon, va creste.

Inainte de a merge la amanet este recomandat sa faci un back-up al telefonului si sa stergi datele personale, adica fotografii, contacte, aplicatii, muzica si fisiere.

Totodata, daca vrei sa mergi la amanet cu scopul de a vinde telefonul este important sa dezactivezi functia de gasire a telefonului.

In final, subliniem faptul ca Amanet Prestige ofera cele mai avantajoase sume de bani pentru bunurile tale, iar relatia cu fiecare client este bazata pe incredere, sinceritate si profesionalism.

Leave a comment